Skip to content


Магазини

Фото Павилион – Верига магазини за продажба и даване под наем на любителска и професионална фото техника, осветление , аксесоари  и всичко свързано със фотографията.Има магазини в София ,Пловдив ,Варна ,Бургас и Русе. За страната изпращат с куриер.

————————————-

ФОТОСИНТЕЗИС – “Място за фотография, хора и идеи“. Верига магазини за продажба и даване под наем на любителска и професионална фото техника,мултимедия, компютри , осветление, включително и даване под наем на оборудвано  фото студио/40 кв.м ;София/.Организират различни конкурси и изложби.Имат магазини в София, Варна , Плевен , Благоевград , Разлог и Стара Загора. За страната също изпращат с куриер.
———————————
STUDIOLIGHT-BG - Тук ще намерите импулсно и постоянно (халогенно и луминисцентно) студийно осветление за фото и видео заснемане, малки светкавици, софтбоксове, стативи, рефлектори, и разнообразни аксесоари. Предлагаме и голямо разнообразие от почистващи комплекти, в това число и част от продуктовата гама на Green Clean.Стремим се да предложим на българския пазар оптимални като съотношение цена/качество решения. Предлаганите тук продукти са изработени от водещи в производството на студийно оборудване китайски фирми: Falcon Eyes, Qihe, Weifeng.“. Фирмата е Варненска но имат магазин в София , а за страната имат безплатна доставка  за всички поръчки на стойност над 200лв.
———————————
ДАЙНАФОС – Вносители на професионално фото осветление, фонове , релсови системи, синхронизатори и аксесоари. “DYNAPHOS® е световно известна марка на професионално студийно осветление, произведено по високи стандарти за качество и съобразено с най-новите тенденции в тази област. Компонентите използвани за производството му са на водещи световни производители като – Perkin Elmer, Siemens, General Electric и др.“. Имат дистрибутори в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен а за страната изпращат по куриер.
—————————————–
ФОМУС – Официален дистрибутор на Кодак. Предлагат и широка гама от аксесоари, карти памет , фоточанти и други. Не търгуват по пощата но имат добра магазинна мрежа във всички по големи градове.
—————————————–
Elinchrom – Фирма M & B, официален разпространител на продуктите на Elinchrom. Намират се в София като има възможност и за наемане на техника.
—————————————–
STROBISTO – Базиран в Пловдив Он и Офлайн магазин за стробисти и хора с въображение.
—————————————–
Deal Extreme – Базиран в Хонк Конг онлайн магазин. Безплатният транспорт, ниските цени и коректната им политика по връщане или замяна на дефектни стоки бързо ги нареди сред популярните чуждестранни  магазини за фото джаджи и аксесоари у нас.


google9505503867c31b4f.html