Skip to content


Фотоконкурс „България- атрактивна туристическа дестинация”

По случай световният ден на туризма 27 септември, Регионален Бизнес център Плевен, организира онлайн фотоконкурс за снимки целящ да популяризира нашата страна като атрактивна дестинация за пътешествия.

Замисълът на конкурса е, чрез фотографиите си, наши и чужди граждани, да имат възможност да покажат своите впечатления и отношение към туристическите ни забележителности (природни, културни, исторически, атракциони, обичаи, бит и други).

Различните гледни точки ще допринесат за намиране на нови идеи и начини за развитие на иновативни и атрактивни туристически продукти.Фотография позволява по-мащабно презентиране на туристическите атракции в глобалното интернет пространство,а това е една от основните цели, към която се стреми този  конкурс.

Под “различни гледни точки” организаторите едва ли имат предвид така популярният по морските ни и планински курорти алкохолен туризъм, така че ако имате такива снимки по добре да не ги пращате :)

Регламент и формуляр за участие може да намерите ТУК.

Наградите не са обявени, но съдейки от миналогодишните, то ще са предметно-парични/освен ако кризата не ги е застигнала/.

бутон за споделяне

Posted in Конкурси.

Tagged with , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html