Skip to content


Екстремна уиндсърф изложба във Варна

Каним ви на едно екстремно събитие, изпълнено с много любов към уиндсърфинга, природата и фотографията. На 20 юни, четвъртък, от 18:00 ч. в „Арт На Тъмно Зона” ще се открие екстремна уиндсърф изложба с фотоси на Любомир Маринов и Димитър Радев – снимки от тренировъчния процес на варненските състезатели Йоан Колев и Павел Оводовски и фотографии от миналогодишното републиканско първенство Олимпийски класове, проведено в Несебър.
Фотоизложбата ще бъде придружена от презентация на националната ни състезателка по уиндсърф Илияна Стоилова, от която ще може да научите повече за интересната история на уиндсърфинга като спорт. Най-добрият ни ветроходен състезател в клас RS:X racing Йоан Колев също ще представи себе си и ще разкаже за пътя си към Олимпийските игри през миналата година. Някои от присъстващите ще имат възможност да спечелят ваучери за безплатен уиндсърф урок през дългоочаквания летен сезон.

Докоснете се до Олимпийската мечта, подгответе лятното си настроение и се впуснете в невероятното приключение, наречено уиндсърфинг!

Варна,  ул.Стефан Стамболов № 2

социални мрежи

Posted in Изложби.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html