Skip to content


Изложба на рок фотографии в София

София посреща селекция изключителни портрети на рок и поп икони. Режисирани фотографии и документални кадри ще бъдат изложени в продължение на три месеца в столицата. Фотографии на едни от най-емблематичните звезди на световната музикална сцена, като Robbie Williams, Rihanna, Red Hot Chili Peppers, Oasis, Amy Winehouse, James Hetfield /Metallica/, Kurt Cobain, AC/DC, Ozzy Osbourne и др. ще бъдат част от лимитираната фотографска селекция „Rock Voyeurs”. Тя ще съдържа изображения от британските гурута в музикалната фотография – Андрю Уитън, Анди Уилшер, Тони Уолискрофт и Пол Харис. Авторите на фотографиите ще посетят България, за да представят селекцията.

Заедно с изображенията на най-популярните звезди селекцията ще предложи и редки кадри на алтернативни икони като Тhom Yorke /Radiohead/, Zack de la Rocha /Rage Against The Machine/, Marilyn Manson, Stone Temple Pilots и др.
„Rock Voyeurs” избра да бъде разположена в най-новото място за забавление на София – Rossini. Свежа градина в сърцето на столицата, микс от различни музикални трендове, по вкуса на активния градски човек, ще посрещне всеки посетител на ул „Славянска” 17.

Via Zrockbg.com

Рок фотографии

бутони за споделяне

Posted in Изложби.

Tagged with , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html