Skip to content


“Месец на Фотографията” 2013

“Месец на Фотографията” 2013 набира предложения за изложби и локации.
http://www.monthofphotography.net

“В началото сме на още една вълнуваща година, която ще ни донесе много фотографски емоции и събития. Сред най-забележителните от тях ще бъде 4-то издание на “Месец на Фотографията”.

През 2012 г. успяхме да направим събитие, което доближи фотографията до максимален брой хора. 101 изложби, в 6 български града, и много фотографски събития, предизвикаха огромен интерес:

- Над 1000 публикации в печатни и електронни медии
- Над 20 интервюта и репортажи в различни радиостанции
- 25 телевизионни репортажа във водещите телевизионни канали

И най-важното – многобройна публика, която се срещна с изкуството фотография. Много нови възможности за кадърните български автори, които намериха свои нови фенове и последователи, получиха покани за участия в чужбина и разкриха нови хоризонти пред себе си.

През 2013 предизвикваме Вас и себе си да направим фотографско събитие на световно ниво. Това значи, че не можем да си позволим компромис с нивото на изложбите и събитията, които ще бъдат включени в “Месеца”, но все още се придържаме към разбирането, че “Месец на фотографията” е събитие, което трябва да дава равен шанс за изява на всеки.

Затова се обръщаме към всички Вас, които обичате фотографията, работите и вярвате, че Вашето творчество заслужава шанса да бъде забелязано от повече хора.

Каним Ви да се включите в “Месец на фотографията” 2013!

Кандидатствайте онлайн

сподели бутон

Posted in Изложби, Конкурси, Новини.

Tagged with .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html