Skip to content


Онлайн фотоконкурс ” България атрактивна туристическа дестинация”

„ …При всеки поглед новий, по нови красоти….”- Иван Вазов

Световният ден на туризма – 27 септември, е  поводът  и през настоящата година  да обърнем внимание на ключовото значение на туризма за България. Съвместно с Министерство на икономиката, енергетиката и туризма и други партньори ежегодно се организира онлайн фотоконкурс  на тема:  „България – атрактивна туристическа дестинация”

Замисълът на конкурса е, чрез фотографиите си, наши и чужди граждани, да имат възможност да покажат своите впечатления и отношение към туристическите ни забележителности (природни, културни, исторически, атракциони, обичаи, бит и други). Използвайки възможностите на глобалното интернет пространство и други  традиционни способи,  чрез фотосите от конкурса да презентираме и популяризираме туристическите атракции на България.

Конкурсът е в  последния си заключителен етап за настоящата година. Той е отворен и всеки може да участва с до 3 снимки, които да отговарят на темата и носят посланието на конкурса без ограничение на сезони и тематика на фотосите. Регламента, условията и регистрационната форма за участие са публикувани на уеб сайта  phototourismbg.сом

Крайния срок за участие е 18 септември 2012 година.

„България – атрактивна туристическа дестинация

споделяне в социални мрежи

Posted in Uncategorized.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html