Skip to content


Фотопленер с елементи на уъркшоп – “БАЛЧИК 2012″

Здравейте приятели,
удоволствие за нас е да Ви поканим на поредното фотографско приключение организирано от нашия фотоклуб. Този път ви каним на една разходка по северното черноморие по време на почивните дни около 24 май. В продължение на четири дни ще имаме възможността да снимаме по различни теми обединени от мотото на пленера, да присъстваме на празненствата на град Балчик, да се разходим с лодка покрай крайбрежието, както и да посетим и заснемем уникални растения и сгради в “Културен център “Двореца”.

Мотото на пленера и изложбата тази година ще бъде “Как да покажем едно кътче от България със средствата на фотографията?”  - като условно сме определили три различни теми за трите снимачни дни. С нас отново ще бъде известния български фотограф Генчо Петков ф.х., който ще помага на участниците в пленера с идеи и тяхната реализация.

Всяка вечер ще имаме възможност да участваме в слайдшоу със снимки направени през съответния ден и в своебразна дискусия за качествата на представените фотографии. Така всички ще определим снимките, които ще участват в изложбата от пленера, която ще открием на 27 май /неделя/ в сградата на община Балчик. На откриването на изложбата ще бъдат връчени и наградите на победителите в конкурса на пленера, които благодарение на община Балчик и останалите спонсори, са изключително атрактивни.

Повече информация и подробна програма може да прочетете на нашата уеб страница – http://8artclub.com/na4alo_login_sab_adm.php?id_sab1=25

Записване за участие – http://8artclub.com/forma1.php

Поздрави

Екип на фотоклуб “Осмо Изкуство”

Хотели в Балчик


бутон за споделяне

Posted in Пленери, Пътешествия.

Tagged with , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html