Skip to content


Workshop “Стокова фотография – защо и как?” – Велико Търново

Следващия семинар да бъде в центъра на България, а именно в старата столица Велико Търново, като се надяваме, че мястото е максимално удобно от транспортна гледна точка за фотографи от цялата страна. Темата ще бъде една от най-интересните в областта на съвременните приложения на фотографията, а именно “Стокова фотография – защо и как?”анимава се със сток фотография от 2002,  отначало през  сайтове с  традиционно лицензиране  -  Алами, а от  две години и с микросток и свободно лицензиране  – Shutterstock, www.istockphoto.com, Veer, Dreamstime, Fotolia, Depositphotos.

Програмата на уъркшопа включва, теоретично презентиране по темите, практическа работа, студийно снимане на стоков тип продукти или модели и детайлен анализ на заснетия материал.

Стокoвата фотография е удобен начин да се достигне  адекватно заплащане  за фотографска работа.  В частност, микростока е една дългосрочна инвестиция на труд, предоставен за достъп и заплащане от целия свят, 24 часа дневно, 365 дни в годината.

Наш лектор отново ще бъде Генчо Петков, фотограф-художник, Артист на ФИАП, познат ни от българските форуми за фотография като Canon. З

За участниците в уъркшопа е предвидено настаняване и нощувки в хотел “Нептун” – В. Търново, като нощувките са включени в таксата за участие.

За повече информация, записване и подробна програма вижте ТУК

Екип на фотоклуб “Осмо Изкуство”

“Стокова фотография – защо и как?”

бутон за социални мрежи

Posted in Пленери.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html