Skip to content


Откриването Предстои – Галерия “Ластици” – Една Фотогалерия в София

Очаквайте в началото на февруари откриването на първото пространство  специализирано изцяло за продажба на фотография в София.
Нека им пожелаем успех а по надолу можете да видите и кратък анонс за галерията и една предстояща изложба живопис.

Имаме желание да представим автори от различни направления, стилове, тенденции; да предложим богат избор от техники, както и размери на копията. Обединяващ ще е високият художествен стандарт. „. Ластици” е галерия, магазин, къща за фотография, място за общуване, обмен на идеи, информация, мнения, за откриване на нови автори, както и за удоволствието от фотографиите на утвърдените такива.
Желанието ни е да сме подчинени на добрия вкус и да събудим обич към фотографията, както у колекционерите на изкуство, така и у всеки, решил да отвори вратата ни.
Отриването на Фотографска галерия „.Ластици” е планирано за началото на февруари, а дотогава в нашето пространство ще са на гости картините на Сирма Сиромахова и Момчил Колчев.
Неформално-официалната част ще е от 13 часа на 20 януари до 19часа на 22 януари: ) , когато авторите лично ще посрещат и изпращат гости. Не е проблем ако забравите да си тръгнете, изложбата ще продължи до 05 февруари.
Елате да ни разгледате, да си поговорим, да се видим пак или пък да се запознаем: ), да изпием по чаша вино, ще ви се зарадваме много: )
.Ластици е на ул.”Кърниградска” 7

Ако сте регистриран Фейсбук потребител можете да видите подробности ТУК

сподели ме

Posted in Изложби, Новини.

Tagged with , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html