Skip to content


Фотопленер “Портрети из живота на художника” – с. Меляне /Монтана/

Фотоклуб “Осмо Изкуство”  и туристическа агенция “Стил Травел” организират един фотографски пленер на тема „Портрети из живота на художника”.

Ето и тяхната покана:

Здравейте колеги и приятели,
Бихме искали да ви информираме за едно интересно събитие, което ще проведем в края на следващата седмица в с. Меляне област Монтана.

В периода 21-27 ноември в ателието на художника дърворезбар Чавдар Антов в с. Меляне ще се проведе пленер на артисти от различни области на визуалните изкуства – живопис, дървопластика, металопластика и др.

При една от срещите ни с организатора на този пленер – художника дърворезбар Чавдар Антов – бяхме поканени да се включим в това мероприятие. Така решихме да осъществим една стара наша идея и да продължим темата „Портрети из живота на ….” с един фотографски пленер на тема „Портрети из живота на художника”.

През последните 4 дни от пленера на художниците, фотографите участници в мероприятието ще имат възможността да работят заедно със своите колеги художници, да наблюдават и заснемат техния работен процес, да се разходят заедно с тях до Лопушанския манастир, винарна “Лопушна” и други интересни места в района, да участват в техните купони и да открият заедно една изложба с творби създадени по време на двата пленера.
На разположение на участниците във фотопленера ще бъде комплект осветление dedolight, което ще бъде инсталирано в ателието, където ще работят художниците.”
Повече информация, подробна програма и форма за записване можете да намерите на сайта на фотоклуб “Осмо Изкуство”

Снимки от ателието на дърворезбаря Чавдар Антов

сподели ме

Posted in Пленери.

Tagged with , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.google9505503867c31b4f.html